Ecologie. Adica “stiinta despre mediu”.
14 Jun 2007

Acum cateva saptamani m-a anuntat Ionut Parausanu ca a demarat un proiect de sensibilizare a opiniei publice cu privire la ecologie. Proiectul se numeste Ecosemnal – Ecologie pe internet si isi propune sa prezinte informatii concrete despre ce putem face, ca cetateni ai acestei tari, pentru a proteja mediul inconjurator. Din pacate, aceste informatii sunt gasibile razlet pe Internet, iar acolo unde apar, de regula nu sunt nici structurate bine, nici optimizate pentru citire online.

Initiativa lui Ionut are un twist: si-a dat seama ca singur nu ajunge departe, asa ca apeleaza la comunitatea online (bloggeri, developeri, companii de media si web dev etc.) si ne ofera oportunitatea de-a contribui la acest proiect, in moduri cat se poate de concrete:

Si mai concret, am primit ieri de la Ionut o schita cu un model nou de banner. Mi se pare super tare ideea si, cum a spus chiar el, are nevoie de cineva care sa creeze o ilustratie originala si haioasa. Modelul este mai jos, iar PSD-ul sursa (arhivat) accesibil onclick:

[![descarca psd-ul (zipped)][4]][4]

P.S. In cazul in care vor fi mai multe propuneri, Ionut isi rezerva dreptul de-a selecta. Daca aveti si alte idei, let’em flow!


subscribe to my feed
← Previous post  |  Next post →