Randomness
24 Oct 2008

Îmi place Brașov pentru că respir aer curat, pentru că sunt multe indicatoare de circulație, pentru că e verde, pentru că au bulevarde largi și pentru că sensurile unice pe care le-au implementat fluidizează mult traficul. :)

Nu-mi place București pentru că e prea aglomerat, oamenii sunt grăbiți și nervoși și, în general, tot ce se spune despre bucureșteni în trafic e adevărat. Îi rog să ma scuze cei care nu sunt în categoria asta—nu încerc să-i pun pe toți într-o oală, serios!

Aseară am fost la gayhering și am pus fețe pe câteva nume pe care le știam :) . Was nice!

Tot referitor la București, spunea un amic proaspăt mutat acolo “din Provincie” că simte Bucureștiul ca un oraș în care poți face carieră și bani, dar nu prea poți avea *viață*.
Mi s-a părut intrigant acest insight și cred că e observabil doar din exterior.
Nu știu dacă o fi așa sau nu, dar mi-e foarte ușor să cred că este. Sunt curios să aflu ce cred localnicii despre asta :) .

Ah, fază tare azi dimineață!
Ajuns în Piața Sfatului, căutam o cafenea în care să-mi desfășor activitatea azi. Mihai mi-a recomandat, printre altele, “The Corner”. OK, super dar… UNDE E?? :D
Așa că în timp ce bântuiam străduțele adiacente, la un moment dat mă opresc la o mică intersecție și mă tot gândeam “ce nasol că nu găsesc the corner…”. Ridic ochii, iar în stânga mea, la 2 metri: THE CORNER. Tareeee!

Și tot ca fapt divers, de câteva luni mi-am descoperit un nou hobby. Deocamdată tatonez doar terenul, dar mă gândesc foarte serios să cumpăr o mașină veche (50’s – 60’s), probabil una mică-mică (Fiat?) și să o recondiționez. Nu știu nimic despre recondiționat mașini vechi, dar e ceva ce mi-ar plăcea să învăț!
Și apoi, când ar fi gata, aș scoate-o în fiecare sâmbătă și duminică la plimbare… :)
Am văzut una în Oradea și una în Cluj, ambele stau pe trotuar și adună praf. Cred că e momentul să fac pasul următor și să vin cu o propunere de achiziție.

Și cam atât…
Un week-end odihnitor vă doresc!


subscribe to my feed
← Previous post  |  Next post →