Back to flow
12 Apr 2007

Chiar din a doua zi la Flame am intrat intr-o forma de zile mari, cu productivitate mare si spor sustinut. De prea mult timp nu m-am mai simtit atat de in flow precum ultimele zile.

Ma gandeam ce cauzeaza asta…
Si am gasit cateva motive:

  1. Dupa o perioada de cadere libera cu eXigo (productivitate personala minima, proiect mare ratat), mi-am setat mintea pe urmatoarea ipoteza: “Mutarea la Cluj si schimbarea cadrului profesional ma vor ajuta sa-mi revin in forma”. Check
  2. Echipa Flame este meseriasa, fiecare membru e profesionist pe cel putin un domeniu, interactiunea este placuta si constructiva. In plus, mediul de la birou este propice muncii in flow :) .
  3. Sarcinile pe care le am nu sunt mereu dintre cele mai inovative dar ma provoaca si imi face placere sa le duc la bun sfarsit.

Ieri si azi am creat un sistem de widgets gen Google home, scris in PHP si JavaScript object-oriented (OO JS e un deliciu!). Widget-urile apar in prima pagina a unei aplicatii interne pe care o dezvoltam si o folosim la Flame, iar crearea de widget-uri noi e o chestiune banala. Nu e mare lucru, dar mi-a placut sa-l fac!

Pe biroul meu sta JavaScript: The Definitive Guide, proaspat achizitionata pentru biblioteca Flame, la rugamintea mea. :)


subscribe to my feed
← Previous post  |  Next post →