Explorra, GeekMeet, StartCast, Wave
09 Nov 2009

Azi, 9 noiembrie 2009, e o zi importantă pentru noi pentru că am lansat live Explorra. Explorra este rezultatul muncii unei echipe de 18 persoane, pe o perioadă de 1 an de zile, iar ceea ce se vede acum este doar vârful unui aisberg. De-abia așteptăm să vă arătăm și restul! Până atunci, uite unde vreau eu să ajung cândva, în viața asta :) .

Primul GeekMeet în Constanța va avea loc pe 28 noiembrie și voi fi prezent. Vinovat de întâlnire se face Cosmin Chiru, căruia vreau să-i mulțumesc pentru inițiativă. Sper să ne întâlnim mai mulți la Constanța!

Săptămâna trecută v-am arătat numai puțin… așa, de gust… din StartCast. Pregătim următorul episod, în care-i vom avea ca invitați pe Vlad Stan și Radu Ticiu. Ambii au experiență cu startups și vom discuta despre startup-urile românești, cât de multe, cât de bune, dacă există oportunități pentru investitori… și multe altele :) . Estimăm să avem episodul gata pe începutul lunii decembrie.

Iată că am găsit întrebuințare și pentru Google Wave! Îl folosim cu succes pentru planificarea episoadelor StartCast, avem și un început timid de a-l folosi la planificarea întâlnirilor GeekMeet. Wave este cea mai bună platformă de colaborare pe documente. Am zis.

Busy-busy, dar tare fain!
Noapte bună :) .


subscribe to my feed
← Previous post  |  Next post →