Post Geek Meet #3, Cluj
08 Jun 2008

Întâlnirea de ieri a fost bună de tot!

Bobby ne-a lăsat un teaser despre Yahoo! dar mi-a promis că va reveni cu detalii.

Alex și-a vărsat oful despre freelancing, dar ca unul care-a trecut cu bine peste fazele de care vorbește, ne-a dat câteva sfaturi practice, spot-on—pentru freelanceri și agenții web în egală măsură.
Prezentarea lui, un pic mai… animată... e disponibilă pe Trilulilu.

Sergiu a vorbit din experiența proprie și a fost (de fapt, este!) o adevărată încurajare pentru oricine se gândește să înceapă un business online. Ideea e că ACUM e un moment ideal pentru asta!
Prezentarea lui e disponibilă pe SlideShare.

Vladimir a vorbit despre uberVU, a explicat ce este, de ce este și cum va evolua. Modelul de business e work-in-progress și el, dar idei sunt.
Prezentarea lui e disponibilă tot pe SlideShare.
Mai apoi, Dragoș ne-a făcut un demo: a publicat un articol pe 2 bloguri, în același timp și a introdus în el niște poze de pe Flickr. Totul incredibil de simplu. Apoi am văzut cum funcționează comment-urile pe principiul: “ai content pe enșpe site-uri, oamenii discută cu tine pe fiecare și cu uberVU nici măcar nu va trebui să mai reții toate URL-urile… ci pur și simplu le răspunzi din aplicație, iar aplicația trimite fiecare răspuns la locul lui”. Brilliant!

Adi Rus, împreună cu partenerul său, au vorbit despre viitorul site dedicat artiștilor, Artistsbay. Din păcate, nu am reușit să vedem un demo, din motive tehnice (chaos wins, geeks lose :D ).

Dacă aveți poze de ieri sau de la întâlniri anterioare, vă invit să vă alăturați grupului de Flickr și să le puneți acolo!

Împreună cu Alex (căruia îi mulțumesc că s-a ocupat impecabil de toate detaliile organizatorice), vă mulțumim pentru participare și vă așteptăm data viitoare, sperăm într-o sală mai mare :D .

Dacă ești din alt oraș în afară de Oradea sau Cluj și ai vrea să te implici în organizarea Geek Meet în orașul tău, am fi încântați să discutăm: filipcte [at] gmail [dot] com.

Alții, despre Geek Meet:
Sebi
Ciprian


subscribe to my feed
← Previous post  |  Next post →